F.O.L.L.O.W.E.R.S

Wednesday, January 11, 2012

oh batuk oh selesema

Assalamualaikum,
dah berapa hari keadaan aku macam nie,batuk selesema x baik2 lagi,ada dah dlm seminggu lebih kot.tapi sempat nak buat entri pasal benda nie.batuk sebenarnya bermula dengan kawan tempat kerja aku tu,dia batuk teruk tapi still kerja,maybe berjangkit dengan dia.satu tempat kerja kena serang batuk,tapi sorang dah sembuh,aku x sembuh2 lagi,nak kata makan ubat,aku dh telan ubat batuk(cap ibu dan anak),hahaha. ;)

rasa-rasanya bila sembuh nie,kadang2 buat aku tension gx,asyik duk batuk je,dah sakit dada aku nie.
satu lagi aku tengah alami,2 in 1 orang kata,dalam batuk tu aku selesema jugak,hari aku dapat batuk tu,hari tu jugak aku dapat selesema,siksanya nak bernafas,asyik ulang alik ke tandas sbb nak buat hingus,amboi,benda nie pon aku nak cite kew,hahaa..xpe2 nak tulis kan,malas nak padam balik,kome semua baca jelah,hihihi :)

bukan nak mintak simpati,nak mintak tolong je,tolong doakan saya cepat sembuh ek,kalau keadaan nie berterusan,nak kerja pun susah,susah nak bernafas kalau udara tersekat dalam hidung nie.sekali lagi,bukan mintak simpati taw... peace! (~_^)



8 comments:

Ali Power said...

smoge cpt sembuh...amin~

♥AienNajwa♥ said...

lain kali jage kesihatan..n semoge cepat sembuh yer..=)

Mohamad Nurhakimi Rashid said...

aien:okey2..btw thank sebab caring,hihi :)

Zul & Azizi Boarding Pets said...

Salam Hakimi,

Dah p jumpa klinik lum? Kalau belum tu cepat-cepatlah buat pemeriksaan ye...anyway nice blog..

BTW kami dah follow blog Hakimi, jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye.. :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

insyirahismail said...

lah..ptotlah syira selsema skang ni..hehe..

CintaZulaikha said...

jangan lupa telan ubat yer...skrg nih mmg musim, kami 1 keluarga pon baru sembuh dr batuk n selsema..

farahin izzati said...

insyallah, tuhan sembuh kan awk :)

#sy follow awk :)

Papa PUSS said...

Salam

Semoga sehat semula..
Ceria selalu.

Dah follow here.. Hit me back..Thanks.;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...