F.O.L.L.O.W.E.R.S

Tuesday, January 31, 2012

berakhirnya januari

Assalamualaikum semua,sebelum tu nak tanya,nak baca x entri nie?kalau nak baca nak buat panjang,kalau xnak baca,nak buat pendek je,hahaha..xdelah gurau je,alahai,lamanye aku x update blog nie,tengok dah berhabuk,sawang semua ada,sapu sikit,sap sap sap.hihihi

hari ni 31 januari,dah nak masuk bulan 2 dah,aku x sedar pun,nak sedar camne,tarikh pun x tengok,asyik kerja kerja kerja,mana x nyer..haha.nk citer sikit peristiwa januari nie yg terjadi pada aku,dlm 10 hari bulan lau x silap,aku dapat batuk,selesema+demam teruk.dalam seminggu lebih jugak kot aku demam tp kerja tetap kerja.
2 hari lepas,aku panjat nak ambil kasut,nak turun tu boleh pulak salah landing,sempat tahan dengan tangan kat besi,nasib x patah tangan aku,Alhamdulillah..sekarang dah okey sikit.


yang x sabarnye adalah gaji nie,bila nak masuk nie...duk anggar2 dalam 1K lebih kot aku dapat bulan nie,campur main kutu lagi 6rat,banyak gx r.berakhirnye januari,berakhirlah sebulan aku kerja,nak merasa
duit dari penat lelah aku kerja,moga semuanya halal..aminn.

2 comments:

..cik hana.. said...

waa...dah nak dapat gaji..leh la belanja cik hana makan kan kan kan ...hehehe :)

Dila azie said...

Hi , visit back (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...