F.O.L.L.O.W.E.R.S

Tuesday, February 28, 2012

yang kecik kacau yang besar (2SG)

Assalamualaikum semua,lama x update blog,sebab hari nie x keje,duk rumah je...tibe2 tengah aku sudah makan nasi,terjadi satu kejadian depan mata aku hari nie.cepat2 aku nak rakam aksi nie,nampak cam best je
nak tengok??bukak la video kt bawah nie...

video

Diorang nie sebenarnya budak2 yang mak aku jaga(mengasuh),budak perempuan yg baru boleh berjalan tu memang jenis hyperactive sikit,x kira sape..nak je kacau,hahaha,lagipon budak laki yg tengah minum susu tu manja sikit,hihihi,tu x melawan sangat..hahaha "terima kasih kerana menonton"

Tuesday, February 21, 2012

STPM Countdown-part 2

Assalamualaikum,hari nie 21 februari dah,tinggal lagi 2 hari result nak keluar,debaran makin kuat terasa,tetapi tarikh 23 februari tu bukan rasmi,tapi saje nak buat entri sal result stpm nie,takutnye....hari nie aku cuti,x keje pon tapi berjalan2 jugak shari,seharian ke?hihi,kenkawan aku pun ada jugak yg x tenang dah sekarang nie,mane xnye,tiba dapat info sal nie kan,yang still xtahu pon ada yang result akan keluar dalam masa terdekat nieh,haishh...n satu lagi,hari nie bufday ex aku laa,happy birthday awak,semoga awak happy selalu eh,cite lari dr tajuk kejap,ngee.semoga result kita cemerlang semua ye budak2 6 atas wira 1 n 6 atas wira 2(kelas aku nie),moga kita semua dapat masuk U ^_^

Monday, February 20, 2012

STPM Countdown-part 1

Assalamualaikum semua,hari ni 20 hb kan,rasa lama nak pulak bulan nie nak masuk bulaa mac.sebenarnya aku sekarang nie tengah takut,gementar,cuak semua ada,fuhh,bukan apa result stpm dah nak keluar thooo!!!
sorang nie cakap 23 februari,sorang tu cakap 7/8 mac result stpm keluar.haishh,kalau korang rasa apa??
hati sekarang x tenang nie....ya Allah,tolong tenangkanlah hati hambamu ini.aminn.aku mula tulis nie sebab aku baru dapat berita dari kawan aku yg result akan keluar dalam masa 3 hari nie,tapi tapi kan,sebenarnya tarikh tu x confirm lagi tapi hati x tenang nie...kawan2 tolong doakan kejayaan saya ok,bukan saya sorang,kawan2 form 6 saya jugak....InsyaAllah kami berjaya semua,AMIN

Tuesday, February 14, 2012

say NO to valentine's day


Assalamualaikum,apa khabar semua,moga sihat2 belaka ye...hehe,lamanya saya x update blog nie,hari ni ada masa terluang sikit nk buat entri,hari ni kan 14 feb,korang mesti tahu hari apa kan??hari kekasih lorr.disini saya ingin menegaskan kepada seluruh umat islam,jgnlah kita sambut hari 'valentine' nie.


perkataan 'valentine' korang tahu x asal drpd nama sape?dari paderi yahudi iaitu St.Valentine.teka mana saya tahu semua nie?hehehe,dari khutbah jumaat lepas,tok khatib bgtau,ngee2,terutama kepada anak2 muda yg sedang hangat bercinta tu,jauhi semua benda jadah nie kerana ia tidak mendatangkan apa2 faedah,mendatangkan maksiat ada laa...haishh.


p/s: say NO to valentine day


Monday, February 6, 2012

Staff diperlukan

Walk In Alamanda,
Aras Carrefour,P3
Putrajaya.

Vacancy as promoter(perempuan sahaja)
part time ~ RM 4.00/sejam
permanent ~ basic : RM 700
OT : RM 5.00/sejam
Commision :  Part time x 0.5%
             Permanent x 1.0%

*Ada sesiapa yg inginkan kerja,just datang Alamanda yea,kedai Walk In..heheee


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...