F.O.L.L.O.W.E.R.S

Tuesday, February 28, 2012

yang kecik kacau yang besar (2SG)

Assalamualaikum semua,lama x update blog,sebab hari nie x keje,duk rumah je...tibe2 tengah aku sudah makan nasi,terjadi satu kejadian depan mata aku hari nie.cepat2 aku nak rakam aksi nie,nampak cam best je
nak tengok??bukak la video kt bawah nie...

video

Diorang nie sebenarnya budak2 yang mak aku jaga(mengasuh),budak perempuan yg baru boleh berjalan tu memang jenis hyperactive sikit,x kira sape..nak je kacau,hahaha,lagipon budak laki yg tengah minum susu tu manja sikit,hihihi,tu x melawan sangat..hahaha "terima kasih kerana menonton"

2 comments:

Tyra Kamarudin said...

ada suara org gelak2 plak . haha . follow sini :) jmput singah . hehe

saya dewi said...

onyonyonyo. sian budak yang sorang tueh nak minum susu. HAHA. sabo je laaaa xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...