F.O.L.L.O.W.E.R.S

Saturday, March 3, 2012

Beef steak a.k.a telur bistik??

Assalamualaikum,selamat pagi semua blogger,pagi nie nak share sikit r citer lawak yg berlaku semalam.semalam pegi keluar makan dengan family kt satu restoran nie,boleh katakan terkenal jugak r restoran tu,alaa luar putrajaya sikit je,dulu kedai makan je,sekarang dah jadi restoran,masyukk tu..tiap hari ramai jer orang makan kt restoran nie.


sorang-sorang order apa nak dimakan malam semalam,sampai turn adik nak order,dia order 'beef steak',woo makan western tu adik aku nie,abang tu tulis la dlm kertas order 'beef steak' kt ruang makanan bukan kt ruang western.

Dalam 20 minit jugak tunggu,yelaa masing2 order western,air dah lama sampai,x sampai 10 minit pon,mak dengan abah je makan masakan panas,sampai la tiga pinggan,aik?kenapa tiga pinggan,satu pinggan lagi nak tahu ape?
benda nie la dalam pinggan satu lagi tu.tanya la nie ape,boleh dia kata ni lah 'beef steak'
kitorang blurrrr,nie beef steak ke telur bistik?korang ingat ape?
telur bistik nie kan.

Hurmm,terpaksa la adik aku kena mintak nasi putih makan dengan TELUR BEEF STEAK nie,hahaha,xtahu la abang tu salah dengar ke apa,tapi masalahnye dia tulis kt kertas order tu dah betul "beef steak" tapi kt ruang salah,tukang masak baca dia buat la beef steak a.k.a telur bistik.hahaha.korang rasa sape salah??

4 comments:

Yana Libra said...

tak tau nak cakap sape salah..huhu..frust je kalau jadi kat saya~~ :p

POSH76 said...

naper tak komplen....nampak sedapla beef steak tu...tp tingin lak nak makan telur bifstik

dear yayah said...

tukang masak kot slh dgr.. ala2 je sebutannya tu

IFA Athirah said...

whoa..await trliur sgt ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...