F.O.L.L.O.W.E.R.S

Monday, February 20, 2012

STPM Countdown-part 1

Assalamualaikum semua,hari ni 20 hb kan,rasa lama nak pulak bulan nie nak masuk bulaa mac.sebenarnya aku sekarang nie tengah takut,gementar,cuak semua ada,fuhh,bukan apa result stpm dah nak keluar thooo!!!
sorang nie cakap 23 februari,sorang tu cakap 7/8 mac result stpm keluar.haishh,kalau korang rasa apa??
hati sekarang x tenang nie....ya Allah,tolong tenangkanlah hati hambamu ini.aminn.aku mula tulis nie sebab aku baru dapat berita dari kawan aku yg result akan keluar dalam masa 3 hari nie,tapi tapi kan,sebenarnya tarikh tu x confirm lagi tapi hati x tenang nie...kawan2 tolong doakan kejayaan saya ok,bukan saya sorang,kawan2 form 6 saya jugak....InsyaAllah kami berjaya semua,AMIN

3 comments:

insyirahismail said...

wow!! cpatnye . insyaAllah atok dpt result yg gempak . dtg skolah nnti jgn lupa tegur cucu2 atok . hehe .

Cik Atien said...

Good luck ye kim. all the best. :)

Mohamad Nurhakimi Rashid said...

cik atien,good luck jugak yea,,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...