F.O.L.L.O.W.E.R.S

Friday, December 30, 2011

kerenah pelanggan

Assalamualaikum dan selamat pagi semua,korang semua baca entri nie sebenarnya kimie tulis dari semalam lagi,saje post hari nie,takut x sempat,kerja punya pasal.pagi nie nak cerita sikit pasal tempat kerja kimie tu,semalam ada seorang customer nie,fuhh,agak lawa la jugak,lawa ke?nampak macam anak dato' kot datang nak beli kasut,kimie serve la dia,nak tahu x,kat dengan setengah jam ada kot serve dia je,ada la dalam 5 6 pasang dia cuba kasut tu.semua kasut yg dia nak cuba tu semuanya kt tempat tinggi2,ape lagi,kena la panjat,gitu la gamaknye,haha.dlm 5 6 pasang tu,SATU pasang je dia ambil??!aduhhh,aku ingat dia nak cuba semua,semua nak beli,rupa2nya,haram,satu pasang je,kasut tu boleh tahan gx r mahalnye.dlm RM80 something.Nasib la aku dilahirkan sebagai seorang penyabar,ceyhh...apa nak buat kan customer always right,bak kata orang indon,pelanggan itu RAJA.gitulah ceritanya..saja nk share story..

8 comments:

IMANSHAH said...

salam ziarah

IMANSHAH said...

salam ziarah

insyirahismail said...

sabar je la atok... nnti syira dgn ik dtg bukan stakat 5 6 psang kitorg try..tpi 7 8 psang...hahaha...

Nurmayanti Zain said...

salam kenal kimi

lucky one said...

happy new years 2012!

eypa jelaa said...

haha biasa la mie..semalam pon ada customer, try banyak baju..last2 tak beli..gagah la aku lipat balik semua baju tu..haha..

Nurmayanti Zain said...

happy kimi :)

Mohamad Nurhakimi Rashid said...

btw selamat tahun baru yeah semua walaupun dh 3 ari bln,hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...