F.O.L.L.O.W.E.R.S

Sunday, December 18, 2011

Esok masuk kerja.....

Salam dan selamat petang,hari ini kimi gembira sebab dah dapat kerja,kerja kedai kasut je kat Alamanda,Putrajaya nie,kedai kasut Walk In.tadi abang tu call suruh masuk kerja esok,x sabar nak kerja,dulu dah kerja dah situ masa cuti hujung tahun,sekarang dah abes exam stpm,nak tunggu result.daripada x buat apa kt umah,baik kerja,masyukk gx,boleh kumpul duit g melancong hihihi....


dengan itu,susah la kimi nak update blog nanti.maybe ada cuti sehari tu kimi update kot kalau ada apa2 berita baik or peristiwa baik.Kepada yang berada di putrajaya or berdekatan dengan alamanda,singgah2 la ye kedai kasut tempat saya kerja nie,hihihi,kasut perempuan cantik2,kasut laki2 pon agak grand r and harga pon berpatutan,promote lettuw...

5 comments:

ICAH BANJARMASIN said...

Sudah saya FOLLOW ditunggu FOLLBACK nya...salam ukhuwah.

Mohamad Nurhakimi Rashid said...

salam,sudah saya follow kamu,btw thank u,salam ukhuwah...

suha said...

hoho, dah nak masuk kerja dah.

rajin rajin bila bekerja. hehe. :]

remyhazza said...

slmt bekerja.....
jumpa di walk in....

iduy said...

follow 125 succes.. happy blogging!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...