F.O.L.L.O.W.E.R.S

Wednesday, December 14, 2011

Alhamdulillah,tamat sudah.....

Assalamualaikum,hari ini adalah hari last aku exam stpm,kertas 1 B.Malaysia tengah hari tadi.terima kasih kepada pengawas2 yang menjaga ktorg,tidak lupa juga kepada ketua pengawas,memang sporting ahh pengawas tu.Alhamdulillah selesai sudah exam stpm setelah bermulanya pada 21 november 2011.pada masa yang sama,aku mesti rindu pahit manis bersama kawan2,aku anggap mereka macam adik-beradik aku,tak lupa juga kepada guru2 form 6,Puan Ani,Pn.Zana,Pn.Suzi,Pn.Sara,Pn.Lita,Pn.Tun dan Pn.Zaharah kerana mendidik saya dan kawan2 tidak kira penat lelah,saya amat2 hargai segala cikgu.terima kasih cikgu,saya sayang cikgu semua.LOVE U ALL...<3

Kepada kawan2 dari kelas 6AW1 dan 6AW2,aku sentiasa ingat kamu semua,ceyh,macam nak pergi jauh je,hahaa.kepada yang dah dapat kerja,teruskan kerja yea,jangan lupa aku kat sini pulak.nanti jumpa lagi bulan 3 masa ambil result.Kepada kawan baik aku,Zul Ariff,Aiman,dan Iqbal,aku takkan lupa kalian yang telah beri aku tunjuk agar,bukan mereka saja,yang lain2 jugak,terima kasih banyak2.Ehem2 kepada KP kita,kalau rasa2 dah boleh kahwin tu,cepat2 la yea,bukan apa,tak sabar nak makan nasi minyak,hihihi.ok sampai sini saja.

5 comments:

arep said...

hahaha.....xde hal r bro.....jgan isau klau da jdi ak jemput r ko ngan pasangan ko....hahahah

jelah said...

dh abis exam...bleh la lawat blog sy...

cik jiehah シ said...

eh3,. kite pom budak stpm,. hehe,. untung laa dia dh abih exam,.kite esok last paper,. -,-

suha said...

dah habis exam senang hati sikit kan. apa apa pun untuk result nanti, gudluck. :]

erm, cuti kan sekarang, plan buat apa je?

Mohamad Nurhakimi Rashid said...

jiehah:owhh,stpm gx ek,dah abes la tu..gud luck ;)
suha:kerja laa,ape lagi,hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...