F.O.L.L.O.W.E.R.S

Wednesday, March 16, 2011

Malu nak berkawan?

Salam,xde mase,aku buat kerja,ada masa aku update blog,hehe.Nk bercerita laa sikit bukan nk bergosip,ada sorang yang aku pernah kenal nie,dia mula malu untuk berkawan dengan kawan2 dia kat sini,tapi kenapa?senang cite laa,dia nie sebenarnya ex-gf aku.Kenapa dia malu nk berkawan dengan kawan dia  kat sini,apa sebab dia break dengan aku ke?Dari sumber aku dengar mcm tu la,dia malu nk berkawan sebab dia jauh dengan  aku dan dapat bf baru,maklumlah,cinta jarak jauh takkan kekal,betul la cakap abang aku.Tapi aku rasa semua tu alasan je,ak x kesah pun dia nk berkawan ke x.Tak nak bercerita panjang ah,nnt jadi pape kunk,aku yg susah.


p/s:Aku harap dia akan terus berkawan dengan kawan2 dia kat sini,aku xnk amik kesah dah,yg lepas biar la   lepas,yg pergi biarkan pergi,masih ramaikan kat luar sana,hahahaha.

3 comments:

cikkirahaneh :) said...

bak kata omputih : let bygones , be bygones .

atau , what done is done .

chill :)

Nurhakimi Rashid said...

yup,dat ryte.....

iena said...

yeke???xsemua kot....
kalo break pon msti da something an...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...