F.O.L.L.O.W.E.R.S

Tuesday, January 7, 2014

Demam transport policy dan Marketing

Assalamualaikum,haishh lama bebenor x buka blog buat entri,malam ni terdetik hati plak nak buat entri dalam minggu final exam ni.6 hari lepas first paper MTO pada tanggal 1hb 2014,tahun baru patutnya cuti la kan..ade paper pulak,first paper aritu agak excellent jugak la point dtg mencurah2 tapi ntah betul ke idok...haishh,cakap perok pulok,berat66.


ehh,arini dah 7hb eh,lepas kul 12 dah..haha,aku ada paper la rini,aiyoo...masa ni belum tido lagi,hahaha,tengah hapai point transport policy n marketing nie,esok dua paper kau,nah amik dia...pagi petang.x thu la mindmap kt bawah nie boleh tolong ke idok esok,In syaa ALLAH dapat buat esok,rakan2 tolong doakan ye,sayang korang semua..


Papepun esok siap2 dengan senjata doa dan tawakal,Ya ALLAH permudahkanlah urusan ku dan rakan2 seperjuangan ku dalam menempuh final exam esok pagi...
"never give up until success" and "keep it try, be the best among the best"

2 comments:

Cik Fafa Kiut said...

Xpe dmm..aslkan leh jwb

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...