F.O.L.L.O.W.E.R.S

Sunday, June 20, 2010

Netherlands: Juara world cup 2010


Salam semua..

Hari ni qimie baru aktif nak berblogging..dah lama tinggal blog ni..entah kenapa hari ni qimie rasa nak buka blog semula..hehe..ok la, nak cerita pasal bola ni..kan world cup dah tiba..qimie jalan2 di alam maya dan berjumpa la dengan blog Denaihati.com..

Blog tersebut ada menganjurkan contest yang agak menarik dan simple tetapi hadiah cukup lumayan..contest 2 just memerlukan kita buat entry pasal pasukan pilihan kita bagi world cup tahun ni..senang je kan..

Pasukan pilihan qimie kali ni pastinya Netherlands atau nama panggilan 'The Oranje'..hehehe..walaupun pasukan ni tak diletakan sebagai pilihan tetapi qimie rasakan yang pasukan ni boleh jadi juara edisi kali ni.


Dengan barisan pemain muka lama dan baru pastinya pasukan lawan gerun akan kehadiran pasukan The oranje ini..Dikemudi oleh tonggak yang berpengalaman seperti Sneijder, Van Persie, Kuyt dan ramai lagi bintang dalam pasukan tersebut..


Qimie harap pasukan The Oranje jadi juara kali ni dan bolehla qimie dapat RM250 dari Denaihati..InsyaAllah kalau ada rezeki :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...